Bemiddelaar en Fikser

DSC01679Als kenner van Slowakije, na er twintig jaar te hebben geleefd en nu het Slowaaks vloeiend te beheersen, bemiddel ik voor Nederlanders en Vlamingen die er een huisje willen kopen of die een bedrijfje willen beginnen. Voor reisbureaus, verenigingen en individuen zet ik reizen uit.

RCAbramMuller02Voor Nederlandstalige journalisten verzorg ik interviews en contacten met politici, bedrijven, collega journalisten, waar de reportage ook over gaat. Ik ben dan uiteraard begeleider en tolk en vertaal waar nodig. Ik heb samengewerkt met onder andere:

 

vara  logo-NOS-nieuw_  VRT_logo(2)  nieuwsuur-logo
tr_logo logo_nrc  volkskrant_logo_zw
trend logo  HN_HOSPODARSKE_NOVINY_logo  sme-logo3  head_logo_pravda

 

Links: Abram met de voormalige premier van Slowakije
Rechts: Abram met de ambassadeur van Slowakije in Nederland